Új jelszó kérése
Partnereink
Hírlevél
Látogató számláló
0
0
7
8
0
8
7
Lájkolj minket!

facebook

Fontos

Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

Ha egy terméknél irreálisan alacsony ár jelenik meg (más áruházakhoz képest) akkor biztosan adatbázis hiba történt, amit ha lehetősége van rá kérjük jelezze az ügyfélszolgálatunknak.
Az ilyen téves árral megjelent termékeket nem áll módunkban a megjelenített áron biztosítani a megrendelőnek.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

Termék részletek


MedCare Pulmotrainer felnőtteknek

MedCare Pulmotrainer felnőtteknek

Termék ára
(11 724 Ft) + ÁFA 14 890 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
Medcare_F
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

MedCare Pulmotrainer - Felnőtteknek

ASZTMATIKUS ÉS LÉGÚTI-LÉGZŐSZERVI PANASZOK KEZELÉSÉRE KIFEJLESZTETT KÉSZÜLÉK

Használati utasítás: Az asztmatikus és légúti-légzőszervi panaszok kezelése témakörében végzett kutatásfejlesztésünk eredményeképpen sikerült létrehozni egy olyan inhalációs és fluktuációs készüléket, mely az eddigi egyfunkciós eszközöket multifunkciós formában egyesíti. A fejlesztés arra irányult, hogy a konstrukció az eddigi megoldásoktól újszerűbb és felhasználóbarátabb legyen. Csökkenteni kívántuk az apróbb alkatrészek lenyelésének veszélyét, valamint elértük, hogy az eszköz bármiféle külső energiaforrás nélkül használható legyen.
A PULMOTRAINER jelenleg két változatban készül: - Standard: fényes fehér PC anyagból, inhalációs adapter nélkül - Gyermekeknek: transzparens kivitelben, színes alkatrészekkel, inhalációs adapter nélkül Az eszköz hat alkatrészből áll: 1. felső kupak szellőző hornyokkal 2. mértani test (speciális golyó) 3. ház, (ház, és az ún. csutora, mely formailag az ember szájnyílásához méretezett) 4. szelepegység 5. menetes állító szerkezet (amely két, nem bontható darabból áll) 6. zárt alsó kupak, szellőző hornyok nélkül Elődeitől eltérően ez az eszköz nem érzékeny a használat közbeni elmozdulásokra. Nem kell bajlódni a helyes szög beállításával. A menetes állító szerkezettel használat közben is állítható a működtetéshez szükséges befújt levegő mennyisége és annak erőssége. Az eszközön elhelyezett jelzések segítségével lehet a beállítást elvégezni. A beállító kart állítsa a legkisebb jelhez, ennél a beállításnál a legkevesebb levegő befújásával előidézni a vibrációs hatást. Ha a beállító karral követjük a jelzés növekedését, arányosan növelni kell a befújt levegő mennyiségét és erősségét. A beállítás erősségét orvosával egyeztesse.


Rendszeres használata ajánlott a következő esetekben:


1. légzési panaszokat okozó idült hörghurut (chronicus - obstructiv bronchitis),
2. mucoviscoidosis (a köpet-elválasztás súlyos zavarával járó gyermekbetegség),
3. a kis, és közép nagy hörgők körülírt tágulata (bronchiectasia),
4. tüdő- és egyéb műtétek után – orvosi ellenőrzés mellett,
5. tüdőtágulás (emphyisaema), 6. tüdő - asthma (asthma bronchiale),
7. állandó köhögés,
8. produktív köhögés.

A termék tulajdonságai

PULMOTRAINER használata

Fogja kezébe a készüléket. Lazítsa el hasi izomzatát, az orrán át vegyen egy mély lélegzetet. A belégzés végén rövid időre tartsa vissza lélegzetét, majd vegye szájába a csutorát. Levegőkifúvás hatására a speciális kialakítású mértani test amplitúdós mozgása időközi légzárást, ill. légáramlást (vibrációt) biztosít, melynek hatására a mellkasában érezni fogja a levegő ”rezgését” (ez a vibráció segít fellazítani a gyógyszerrel hatékonyan már nem eltávolítható letapadt váladékot). A kilégzés ne legyen gyors, ellenkezőleg tartson olyan hosszú ideig a rezgéssel, ameddig csak lehet. A légzés üteme legyen a megszokott, nyugalmi légzés, semmi esetre sem gyors, kapkodó. Használja a PULMOTRAINER-t 5 percig, naponta háromszor-négyszer. Az első 3 nap után emelheti a kezelések idejét 7-8 percre, majd fokozatosan tovább, míg el nem éri a 11-12 percet. Tartós, jó eredményt csak 10-15 napig tartó rendszeres használat eredményez. A készülék éveken át – a szükségnek megfelelően – minden káros mellékhatás nélkül használható. Különösen javallott a tavaszi és őszi hónapokban. A PULMOTRAINER rendszeres használata: - nagy mértékben elősegíti a sűrű, tapadós váladék kiürítését - könnyebbé teszi a légzést - javítja a gázcsere (oxigén felvétel - széndioxid leadás)hatásfokát - növeli az egy légvétellel akaratlagosan belélegezhető levegő mennyiségét


Figyelmeztetés! Betegségének abban a szakaszában, amikor nagy mennyiségben ürít hígan folyó köpetet, az eszközt ne használja!


Tisztítás, fertőtlenítés:

a) Öblítés, tisztítás Használat után a készüléket előbb összeszerelt, majd szétszerelt állapotban hideg folyó vízzel alaposan öblítsük ki. Ezután 2 db Neomagnol tablettát 1 liter vízben oldjunk fel és áztassuk az alkatrészeket 1-2 óráig. Az áztatási idő letelte után egy puha üvegmosó kefe segítségével az alkatrészeket tisztítsuk meg, majd folyó, meleg vízzel többször, alaposan öblítsük le.

b) Fertőtlenítés A megtisztított alkatrészeket helyezzük el egy csak erre a célra alkalmazott edénybe. Töltsük fel hideg csapvízzel és forraljuk föl, majd főzzük 30 percig. Biztosítsuk, hogy a víz a főzés során mindvégig ellepje az elemeket. A víz lehűlése után az alkatrészeket tiszta kézzel szedjük ki és egy tiszta textília segítségével szárítsuk meg, majd szereljük össze őket.

Webáruház készítés